Pisi

Ingyen wcző helyek és fortélyok (egyelőre) Budapesten.

Úgy érzed kurta kreatív vagy?

Van egy bejáratott pisilőhelyed? Esetleg szeretnéd, hogy többen járjanak fel az egy szobás galériás lakásod budijába? Jöhet: szunyoggyula@gmail.com

PisiTérkép - majd


Budik nagyobb térképen való megjelenítése

facebook

Friss topikok

Elte Állam- És Jogtudományi Kar - Egyetem tér

2010.12.06. 18:07 Szúnyog Gyula

A Ferenciek és a Kálvin között fél úton található a jogi kar patinás épülete. A külső kinézet bonyolult belső elrendezést sejtet. Gyanúm húsz perc múlva végképp beigazolódott, a bejárathoz legközelebbi wc az első emeleten van. Ahogy felértünk a lépcsőn forduljunk jobbra, és a folyosó végén megint jobbra egy újabb hosszabb, üvegjtókkal szabdalt térbe. A legutolsó ajtó jobbra a fiú wc. A kisebb túra után itt üríthetjük ki alsógatyánkat, ha nem jártunk sikerrel. A sok piszoár csap és angol wc közül alig bírok választani hirtelen. Végül egy piszorához megyek oda és kibámulok a két ablakon, egy tűzfalat és egy focipályát látok, felhúzom a sliccem és gyorsan távozok.

2 komment

Címkék: pisi wc elte kálvin elte ájk

A bejegyzés trackback címe:

https://pisi.blog.hu/api/trackback/id/tr462497553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

puppet 2010.12.16. 13:34:59

Szia! A bejárathoz a legközelebbi wc-k az alagsorban vannak. A fotocellán túljutva egyenesen folytassuk utunkat a lépcsőig, majd egy félemeletnyit lefelé megtéve egy ajtóhoz jutunk, ami a büféhez, illetve a wc-hez vezet.
süti beállítások módosítása