Pisi

Ingyen wcző helyek és fortélyok (egyelőre) Budapesten.

Úgy érzed kurta kreatív vagy?

Van egy bejáratott pisilőhelyed? Esetleg szeretnéd, hogy többen járjanak fel az egy szobás galériás lakásod budijába? Jöhet: szunyoggyula@gmail.com

PisiTérkép - majd


Budik nagyobb térképen való megjelenítése

facebook

Friss topikok

Budavári önkormányzat Háziorvosi rendelő - Tárnok utca

2010.12.14. 22:11 Szúnyog Gyula

Egy zöld rácsos kapualjban található a rendelő, ahova a vár népe kisebb nagyobb gondjaival fordulhat. 12 és 16 óra között általában nincs rendelés, de próbálkozni kell. Bejutva a váróterembe az aszisztens rögtön köszön és kérdezi miben segíthet. A segítőkész titkárnők csinosabbik fajtájából való, hát még a doktornő aki szőke loboncát rázva, mosolyogva és persze válasza egészségügyi következményeinek teljes tudatában megengedi, hogy használjam a wc-t. Két fülkés toalett van és pár csöpp fertőtlenítős szappan, meg is mosom a kezem és hazafelé végig azt szagolgatom.

Szólj hozzá!

Címkék: vár egészségügy wc

A bejegyzés trackback címe:

https://pisi.blog.hu/api/trackback/id/tr802516455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása