Pisi

Ingyen wcző helyek és fortélyok (egyelőre) Budapesten.

Úgy érzed kurta kreatív vagy?

Van egy bejáratott pisilőhelyed? Esetleg szeretnéd, hogy többen járjanak fel az egy szobás galériás lakásod budijába? Jöhet: szunyoggyula@gmail.com

PisiTérkép - majd


Budik nagyobb térképen való megjelenítése

facebook

Friss topikok

1. Számú Általános Iskola - Budaörs

2010.12.21. 12:46 Szúnyog Gyula

Az ország legmodernebb általános iskolája Budaörs egy nem olyan forgalmas szegletében található. 6 és fél milliárdból jutott csinos dizájnra, fotocellás ajtóra, vókitókira a tanároknak, százezer szakteremre, páratartalomra záródó ablakokra, aktív táblákra, LCD tévékre és nem utolsó sorban érzékelős csapra a mosdóban. Rendben nyíltak a bejárati ajtók a portás jobbra ül. A szülőknek oda kell menni és megmondani melyik gyerekért jöttek és ő felszól egy kis rádión, de ha ügyesek vagyunk észre sem vesz. Az óriási hallon áthaladva, pont egyenesen vannak a mosdók a színpad mögött. A fiúké zöld, a lányoké rózsaszín dizájnnal. Egy iskolához képest szokatlanul nagy a tisztaság, ragyognak a tükrök, bármelyik kocsma vagy étterem megirigyelheté. Azt kell, hogy mondjam, még ízléses is. Két csapból meleg egyből hideg víz folyik. Kifelé megbámultam pár nagyra nőtt negyedikest, éppen perecet vettek, nagyot nyeltem, de kibírtam hazáig.
 

Szólj hozzá!

Címkék: iskola budaörs

A bejegyzés trackback címe:

https://pisi.blog.hu/api/trackback/id/tr882530063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása