Pisi

Ingyen wcző helyek és fortélyok (egyelőre) Budapesten.

Úgy érzed kurta kreatív vagy?

Van egy bejáratott pisilőhelyed? Esetleg szeretnéd, hogy többen járjanak fel az egy szobás galériás lakásod budijába? Jöhet: szunyoggyula@gmail.com

PisiTérkép - majd


Budik nagyobb térképen való megjelenítése

facebook

Friss topikok

Múzeum étterem - Múzeum körút

2011.01.03. 22:02 Szúnyog Gyula

A Múzeum krt. és a Bródy Sándor utca sarkán található a Múzeum étterem. Nem összetévesztendő a pár ajtóval arrébb nyílt, kevésbé patinás, trógerekkel teli Múzeum cukrászdával. Ha belépünk furcsa ajtót látunk magunk előtt. Valamelyik pincér biztosan észre vesz és megkérdezi, hogy miben segíthet. Mondjuk meg neki, kerek perec, hogy pisilni jöttünk. Persze ne így, főúr egy bordó mellényes talpig úriember. Balra kalauzol a vörösszőnyegen, finoman, de kissé zsúfoltan megterített asztalok között. A székek puha bársonya hívogatja ülepünket, de tovább haladunk el nem felejtve utunk valódi célját. A mosdó első pillantásra átlagosnak tűnik. Beállok a piszoár elé és magamat pillantom meg, tükör. Régi vágyam volt ez, komolyan. Ez a kis meglepetés rávesz, hogy jobban körülnézzek. A plafonon átvilágított műanyag freskó, nemtudom minek az utánzata, de angyalkák vannak rajta. Kis utcai lámpa szrű égők világítanak és egy sor kavicsmintás csempe borítja a padlót. Nem tudom elfelejteni, láttam a saját arcom hugyozás közben. Döbbenten lépek ki, érzékeim torzultak, a pincérnek ordítva köszönök.

Szólj hozzá!

Címkék: pisi étterem wc kálvin

A bejegyzés trackback címe:

https://pisi.blog.hu/api/trackback/id/tr612558536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása