Pisi

Ingyen wcző helyek és fortélyok (egyelőre) Budapesten.

Úgy érzed kurta kreatív vagy?

Van egy bejáratott pisilőhelyed? Esetleg szeretnéd, hogy többen járjanak fel az egy szobás galériás lakásod budijába? Jöhet: szunyoggyula@gmail.com

PisiTérkép - majd


Budik nagyobb térképen való megjelenítése

facebook

Friss topikok

Gellért fürdő - Gellért tér

2011.02.28. 20:21 Szúnyog Gyula

A Szabadság híd budai hídfőjénél figyeli az átmenő forgalmat a Gellért fürdő és hotel ódon épülete. A legkönnyebben megközelíthető wc a Kelenhegyi út felőli bejáraton keresztül érhető el. A fürdő előterébe érünk. 40 feletti, kivétel nélkül sporttáskás urak és hölgyek, ázástól bágyadtan majszolják szendvicseiket a büfé előtt vagy éppen sorban állnak. Érdemes megfigyelni az épületet, ami személyes véleményem szerint szép, bár nem valami otthonos. A padlón mozaik a tetőn kupolák. De mi nem érünk rá nézelődni, a budik az utóbbi alatt vannak, a férfiaké az uszodára néző ablak után egy tükrös ajtó. 2 pisszoár és 2 ülős budit találunk. Az ajtót magunk után becsukva eltűnik a résben a klumpás takarító, az állapotokból ítélve tisztességesen végzi munkáját. Kifelé akár le is ülhetünk egy szobor tövében bámészkodni.

Szólj hozzá!

Címkék: hotel fürdő

A bejegyzés trackback címe:

https://pisi.blog.hu/api/trackback/id/tr842699332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása