Pisi

Ingyen wcző helyek és fortélyok (egyelőre) Budapesten.

Úgy érzed kurta kreatív vagy?

Van egy bejáratott pisilőhelyed? Esetleg szeretnéd, hogy többen járjanak fel az egy szobás galériás lakásod budijába? Jöhet: szunyoggyula@gmail.com

PisiTérkép - majd


Budik nagyobb térképen való megjelenítése

facebook

Friss topikok

Hotel Astoria - Astoria

2011.03.08. 20:10 Szúnyog Gyula

Az épületbe stratégiailag legelőnyösebb a Múzeum krt. felől behatolni. Az ajtó után rögtön souvenir shopot találunk de ne ijedjünk meg, pár lépéssel sétáljunk le a rámpán. A portások meg sem parittyáznak, nem csak nekünk van fontos dolgunk. Itt ne bizonytalanodjunk el, balra lefelé vezet egy lépcső, ezen haladjunk végig. Óvatosan csusszanjunk át a hobbitajtókon. Az eddig látottak alapján valami pompásra számíthatunk, de csalódnunk kell, a toalett átlagos. Tiszta, de nem üde, a tükörben csak elszontyolodott arcunkat láthatjuk. Az angol wc-k átlagosak, mihasznák, nem gyönyörködtetőek. Kifelé kissé kárpótol az étteremből kiáradó ételszag és lassú jazz.

Szólj hozzá!

Címkék: hotel astoria

A bejegyzés trackback címe:

https://pisi.blog.hu/api/trackback/id/tr362722830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása