Pisi

Ingyen wcző helyek és fortélyok (egyelőre) Budapesten.

Úgy érzed kurta kreatív vagy?

Van egy bejáratott pisilőhelyed? Esetleg szeretnéd, hogy többen járjanak fel az egy szobás galériás lakásod budijába? Jöhet: szunyoggyula@gmail.com

PisiTérkép - majd


Budik nagyobb térképen való megjelenítése

facebook

Friss topikok

Nemzeti Adó- és Vámhivatal Pest Megyei Igazgatósága

2011.06.08. 19:18 Szúnyog Gyula

Az épület a Kresz Géza u. 15. alatt található, a Nyugatitól pár lépésnyire. Az aluljáróból kifelé jövet hallgatom egy hajléktalan néni jajjgatását, de szívemet megkeményítette a szenvedés. Ha nem sietek nadrágomon stigmaként furcsa foltok fognak megjelenni.  Dohányzó biztonsági őrök sorfalán keresztül jutottam be a kívülről és belülről egyaránt rideg épületbe. A váróban minden lépésünk kihelyezett cetlikkel van irányítva, de ez így talán jobb is mert nem kell senkit sem megkérdeznünk. Azt kérik, hogy ügyintézéshez fáradjunk a 20-as ablakhoz, de a mi ügyünknél ez nyugodtan kimaradhat. A recepciótól balra találjuk a bejáratot, halkan lépjünk be, ez mégis egy komoly hely. A három kurta csap és a három tükör is bürokratikus hangulatot áraszt. A jobb oldali ajtón keresztül juthatunk el a férfi wc-hez. Az egyik fülkében egyszerre foglal helyet egy lefóliázott piszoár és egy angol wc. Ezt elsőre nem tudom mire vélni, de pár pillanat után, már gyönyörködve tekintek rá, igazi ritkaság. Utam megkoronázása közben nosztalgiázom kicsit az efféle kuriózumokról. Eszembe jut, amikor először láttam önmagát letörlős wc-t, hjajj. Kifelé menet újra áttörök a biztonsági őrökön. Az aluljáróba lefelé menet újra látom a hajléktalan nénit, aki most épp a mobilján beszélget.

Szólj hozzá!

Címkék: állam nyugati

A bejegyzés trackback címe:

https://pisi.blog.hu/api/trackback/id/tr202968616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása