Pisi

Ingyen wcző helyek és fortélyok (egyelőre) Budapesten.

Úgy érzed kurta kreatív vagy?

Van egy bejáratott pisilőhelyed? Esetleg szeretnéd, hogy többen járjanak fel az egy szobás galériás lakásod budijába? Jöhet: szunyoggyula@gmail.com

PisiTérkép - majd


Budik nagyobb térképen való megjelenítése

facebook

Friss topikok

Budapest Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és idegenforgalmi Főiskolai kar - Alkotmány utca

2011.06.23. 00:17 Szúnyog Gyula

A BGF Alkotmány utcai épülete a Kossuth téren bóklászók számára nyújthat segítséget. Ahogy beléptünk az első lehetőségnél forduljunk balra. Épp vizsgaidőszak van. Találkozzunk szembe pár friss, ideges, jól öltözött és pár lestrapált összeizzadt ingű szuicid hajlamú főiskolással, akik egyaránt a kis jegyeiket nézegetik az erre a célra kijelölt számítógépeken. Csak azért mondom, mert pont útba esik na. A gépes rész után forduljunk jobbra és haladjunk végig a folyosón, egészen a liftig, itt találjuk meg a férfi wc-t jobb kéz felől. Bent a fősulisok első fajtája nézelődik a tükörben a második pedig az arcát mossa. Egyébként minden szép, nincsenek matricák és vicceskedő feliratok, ez azért mégsem egy bölcsészkar. Kifelé eszembe jut, hogy az épület tökre hasonlít az ELTE jog épületéhez az egyetem téren, nem?

Szólj hozzá!

Címkék: egyetem bgf kossuth tér

A bejegyzés trackback címe:

https://pisi.blog.hu/api/trackback/id/tr473007445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása