Pisi

Ingyen wcző helyek és fortélyok (egyelőre) Budapesten.

Úgy érzed kurta kreatív vagy?

Van egy bejáratott pisilőhelyed? Esetleg szeretnéd, hogy többen járjanak fel az egy szobás galériás lakásod budijába? Jöhet: szunyoggyula@gmail.com

PisiTérkép - majd


Budik nagyobb térképen való megjelenítése

facebook

Friss topikok

Hilton Budapest Westend

2010.11.17. 18:39 Szúnyog Gyula

"Csak akkor születtek nagy dolgok, Ha bátrak voltak, akik mertek. S ha százszor tudtak bátrak lenni, Százszor bátrak és viharvertek." Nyugtatom magam Ady soraival, aki sosem élhette át, hogy milyen egy arany utazótáskákkal díszített forgóajtón keresztül egy másik világba lépni. A hall óriási, a recepció balra messze van. A biztonság őr rögtön kiszúrja, hogy nem vagyok oda valósi. Mondom, hogy csak nézelődök. Megkérdezem, nem mehetnék e el wc re. A recepcióra néz, majd vissza rám. "Ez az az ajtó". Besurranok, utánamnyit " fel a lépcsőn és balra". Kissé meg vagyok illetődve. A toalett egyáltalán nem különleges, csak nagyon tiszta, jó illat van és a papír selymes. Siettem kifelé, az utcán sincs hideg.

Szólj hozzá!

Címkék: hotel pisi wc hilton nyugati

A bejegyzés trackback címe:

https://pisi.blog.hu/api/trackback/id/tr122455545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása