Pisi

Ingyen wcző helyek és fortélyok (egyelőre) Budapesten.

Úgy érzed kurta kreatív vagy?

Van egy bejáratott pisilőhelyed? Esetleg szeretnéd, hogy többen járjanak fel az egy szobás galériás lakásod budijába? Jöhet: szunyoggyula@gmail.com

PisiTérkép - majd


Budik nagyobb térképen való megjelenítése

facebook

Friss topikok

Stadionok - Metró állomás

2011.01.01. 16:27 Szúnyog Gyula

A mozgólépcsőn való tehetetlen sodródás zsoldjaként elgyengülten sétálj az árusok és a busz pályaudvar bejárata között. Tested lassú, de szellemed és szemed cikázzon, egy csöves hugyozik a sarkon a falra, ne vedd észre és jegyezd meg, neked is kell. Ennek kapcsán gondolj a lelki szegények boldogságára, majd újra keress. Zárd ki a pályaudvart, fizetős, a zebrán túl kocsmák vannak, a stadionba nem mersz. Tégy pár lépést a gigászi épület felé és konstatáld a mögötte elfutó, vékonyka utat és az azt szegélyező idilli fasort. Lépj közelebb, nézz előre, majd hátra. Válaszd a második fát, az első túl közel, a harmadik messze van. Gyorsan szakszerűen végezz, a kiválsztás a fa és a hugy kapcsán gondolj egykori biológia mesteredre.

Szólj hozzá!

Címkék: public stadionok

A bejegyzés trackback címe:

https://pisi.blog.hu/api/trackback/id/tr982552438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása