Pisi

Ingyen wcző helyek és fortélyok (egyelőre) Budapesten.

Úgy érzed kurta kreatív vagy?

Van egy bejáratott pisilőhelyed? Esetleg szeretnéd, hogy többen járjanak fel az egy szobás galériás lakásod budijába? Jöhet: szunyoggyula@gmail.com

PisiTérkép - majd


Budik nagyobb térképen való megjelenítése

facebook

Friss topikok

McDonald's és Burger King az Astorián

2009.12.27. 20:50 Szúnyog Gyula

McDonald's

Belépve balra találjuk a mosdókat. Határozott és gyors léptekkel haladok, vetélytársaim akadhatnak. A kiszolgálók, széles mosollyal szarnak le. Nem is sejtik, hogy te is hamarosan ezt fogod tenni azzal a budival amit fél perce nyaltak síkosra. A két piszoár és egy ülős wc nehezen tudja kiszolgálni a férfitársadalom hömpölygő akaratát.

Burger King

A mekdöncivel szemben találjuk a Burger Kinget. Itt is simán besurranhatunk, nincs kód, nem kell fizetni és még sunyulni sem kell. Útközben laza mozdulattal nyúlok a papírkoronákért. A budi kifejezetten tágas, több ülőhellyel. Megmondom őszintén én inkább ezt választanám. Bár a McDonald's-al ellentétben ez csak nyolc körül nyit.

Szólj hozzá!

Címkék: mcdonalds astoria burgerking

A bejegyzés trackback címe:

https://pisi.blog.hu/api/trackback/id/tr231626992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása