Pisi

Ingyen wcző helyek és fortélyok (egyelőre) Budapesten.

Úgy érzed kurta kreatív vagy?

Van egy bejáratott pisilőhelyed? Esetleg szeretnéd, hogy többen járjanak fel az egy szobás galériás lakásod budijába? Jöhet: szunyoggyula@gmail.com

PisiTérkép - majd


Budik nagyobb térképen való megjelenítése

facebook

Friss topikok

Iparművészeti Múzeum - Üllői út

2011.03.08. 20:23 Szúnyog Gyula

A Ferenc körúti metrómegállótól 100 méterre emelkedik az Iparművészeti Múzeum díszes épülete. Parányi embernek érzem magam, hatalmas kapuja előtt, parányinak, de célom ezerszeresemre növeszt. Apró, hideg markommal megfogom a kilincset és kattanásig nyomom le. A következő ajtón is belépve büszkén felszegett fejjel nézek végig a büfé vendégein, ők pedig a könyveiket a croissant-jukat vagy a büfés lány kerek seggét bámulják. Felgyorsítva léptekkel a jobb oldali lépcső felé haladok, aminek alján egy újabb díszes fa kapu áll. Kitárom, és szemben magamat látom meg életnagyságban. Az eddigi méretekhez pontosan passzoló állótükör szép fényesre van sikálva és tövében a csap áll. 2 piszoár és, ha jól emlékszem 2 angol wc áll rendelkezésünkre. Kifelé sem kis hévvel tárom ki az ajtókat, de a hatás ismét elmarad.

Szólj hozzá!

Címkék: múzeum corvin

A bejegyzés trackback címe:

https://pisi.blog.hu/api/trackback/id/tr542722877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása