Pisi

Ingyen wcző helyek és fortélyok (egyelőre) Budapesten.

Úgy érzed kurta kreatív vagy?

Van egy bejáratott pisilőhelyed? Esetleg szeretnéd, hogy többen járjanak fel az egy szobás galériás lakásod budijába? Jöhet: szunyoggyula@gmail.com

PisiTérkép - majd


Budik nagyobb térképen való megjelenítése

facebook

Friss topikok

Temi Fővárosi Művelődési Háza - Fehérvári út

2011.03.06. 12:24 Szúnyog Gyula

Ha a 18-as, 41-es vagy 47-es villamosról a Fővárosi Művelődési Ház megállóhelynél szállunk le hamar megfejthetjük mit jelent a Temi rövidítés. Az út mellett lévő otromba épület tetején, egykori világító táblákon a Terült művelődési intézmények egyesületének neve látható. Ha belépünk a bejáraton egy rövid egyenes szakaszon forduljunk jobbra, a büfé felé. A Kedves öreg hölgy ropit és szendvicseket árul, se ő se az anyukák és az asztalok között játszadozó vidám gyerekek kacaja ne hasson meg minket. A férfi wc az első jobb oldali ajtó lesz. Furcsán hosszúak bent a terek, az elrendezés logikája rémisztően sajátos, a helység stílusa egyértelműen szocreál. Testem örömmel tapasztalta, hogy a wc papír ugyanolyan, mint ami otthon van, így majdnem sikerült figyelmen kívül hagynom, a törött csempéket, a mintás tükröt, a pókhálókat és az ablak alól kellemesen fujdogáló tavaszi szelet. Az utcára kényelmes tempóban léptem ki, ahol észre vettem, hogy már építik az új művházat.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest művház

A bejegyzés trackback címe:

https://pisi.blog.hu/api/trackback/id/tr292714955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása