Pisi

Ingyen wcző helyek és fortélyok (egyelőre) Budapesten.

Úgy érzed kurta kreatív vagy?

Van egy bejáratott pisilőhelyed? Esetleg szeretnéd, hogy többen járjanak fel az egy szobás galériás lakásod budijába? Jöhet: szunyoggyula@gmail.com

PisiTérkép - majd


Budik nagyobb térképen való megjelenítése

facebook

Friss topikok

Corvin áruház - Corvin köz

2010.12.16. 17:13 Szúnyog Gyula

A Corvin mozi mögött található a Corvin áruház, melynek földszinti wc-je nem mindennapi látvány. A bejárat felől haladva a toalett jobbra lesz, alig jelölt, raktárnak tűnő vasajtókat kell eltolnunk. A hosszú folyosó végén fotocellás ajtókon keresztül jutunk a mosdóba. Telepi gyerekként így képzeltem el Brad Pitt fürdőszobáját. Mély fekete mosdók, illatos szappan, fa álfalak, papír bent, nyugtató csönd és mindez egy áruházban. Nagy dolgom nincs, de beülök, olvasok kicsit meditálok, nézelődök. Az ajtók előtt nőkre várakozó férfiak pedig kényelmesen sudokuzhatnak az erre elhelyezett fotelekben.

Szólj hozzá!

Címkék: corvin

A bejegyzés trackback címe:

https://pisi.blog.hu/api/trackback/id/tr22520042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása