Pisi

Ingyen wcző helyek és fortélyok (egyelőre) Budapesten.

Úgy érzed kurta kreatív vagy?

Van egy bejáratott pisilőhelyed? Esetleg szeretnéd, hogy többen járjanak fel az egy szobás galériás lakásod budijába? Jöhet: szunyoggyula@gmail.com

PisiTérkép - majd


Budik nagyobb térképen való megjelenítése

facebook

Friss topikok

Örs vezér tere - Ikea, Árkád, Sugár

2010.11.09. 22:03 Szúnyog Gyula

Ikea

A három áruház közül ez a legtávolabb eső a klasszikusan örsnek nevezett helytől. Utunkat egy park szegélyezi, délutánonként piknikező fiatalokkal találkozhatunk. Az Ikea nem csak pisilőhelyként szolgál, olcsó a hotdog, ha szerzünk poharat ingyen van az üdítő és kényelmesek a fotelok. Sok embert vonz ez ide. A szellős toalett balra található, előtte disney filmek mennek, de sosem ültem le, kényelmetlenek a székek. Az illemhelység praktikus, a kézszárítónál kisebb ügyeskedéssel hajat is lehet szárítani.

Sugár

A Sugár feketelistán van. A bevásárlóközpontok legpofátlanabbika, száz forintot kér a wczésért, még eladná az áért is árendába.

Árkád

A legforgalmasabb hely pisiszempontból az örsön. Ennek ellenére viszonylag jó állapotban van, egyszer tapasztaltam csak, hogy nem volt papír. Itt sohasem lehetünk egyedül, kilincsünk folyton mozog, ha az ajtót magunkra zárjuk is. Itt tapasztalható legjobban a takarítónők teljes érdektelensége a férfi nem iránt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pisi.blog.hu/api/trackback/id/tr602437168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása